Melyik Parkside gép éri meg a legjobban?
Amelyikre szükséged van ahhoz amit éppen szerelsz vagy amit barkácsolnál.
Ha nem értesz semmihez akkor viszont teljesen felesleges megvenni.
"Melyik éri meg a legjobban"???
Milyen komolytalan kérdés ez már megint?!
Csak nem befektetésnek vennéd?
Értelmetlen a kérdés. Ha pl fúrni akarsz, hiába éri meg fűnyírót venni, nem tudsz vele lyukakat fúrni. És fordítva.
Nem a megéri/nem éri meg a kérdés, hanem hogy mire kell!
Ha ekkora tudós vagy, akkor meg minek kérdezed?!
Na csá!
Dekopírból nekem még ez a fajta van: [link]
Valamikor 2007-2008 környékén vehettem. Ma is hibátlanul teszi a dolgát, az árát bőven megszolgálta. Nem egy mosogatót helyét vágtam már ki vele munkalapból. De pl tetőnél is ezzel vagdostam a deszkákat. Én elégedett vagyok vele, úgy emlékszem még akkori viszonylatban sem volt borzaszó drága.
Amik nekem nem jöttek be, azok a csiszolók. Szalagcsiszoló állandóan eltépi a meghajtó bordás szíjat. A rezgőcsiszolónak meg a tépőzáras rögzítése megy gallya nagyon korán.
Gyalum nincs. Vagyis van egy ős régi még "made in CCCP". Alkalomszerű használatra nekem tökéletes.
Asztali fúróból Workzone van. Azzal sincs bajom. Nyilván nem ipari és nem precíziós célra használom.
2: a kérdező nyilvánvalóan az ár-érték arányára gondolt.
A youtube-on van számos videó egészen értelmes emberektől, érdemes végignézni őket. Fúróval, csavarbehajtóval, magasnyomású mosóval volt már dolgom, egyik sem okozott csalódást, viszont nem vagyok profi, nem igazán tudom más gyártmányokhoz hasonlítani. E tekintetben is jobb, ha körülnézel a youtube-on, vannak összehasonlítások - magyarul is akár.
Nem a 2-es vagyok. De általánosságban szerintem az éri meg, amire épp szükséged van, pont árulják és nem hordják el már az akció kezdetének napján reggel 6-kor.
Otthoni alkalomszerű barkács használatra szerintem teljesen jók és még olcsók is. Nem véletlenül kapsz rájuk 3/5 év garanciát. Ha meg rendszeres nagyobb munkára kell, akkor szerintem eleve komolyabb gépeket veszel, nem PS-ben gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!