Szőnyeg padlóra lehet rakni tekercses vinylt? Szalont bérlek,ahol irodai szőnyeg van leragasztva. Viszont félek az ÁNTSZ büntet erte. Szőnyeget felszedni nem lehet, arra gondoltam tekercses padlót tennék rá. Járható út?
Mivel kéne alá tenni alapból habszivacs fóliát tehát magára a betonra nem kéne rátenni, így maradhat a padló szőnyeg is a fólia helyett telejsen jó.
Haverom csinált ilyet és nekik teljesen jó lett így. A padlószőnyeget plusz szigetelésnek akarta meghagyni rajta viszont a habszivacs alátét volt a leírásban hogy az kell alá a padló boltos eladó meg mondta hogy felesleges ha marad a padló szőnyeg ami oda van ragasztva mert az jól helyettesíti és annyival nem lesz jobb a szigetelés ha megveszi a szivacsot. Plusz pár mm-el magasabb lesz a padlózat ami okozhat gondokat az ajtóval például.
Biztos hogy tekercses padló volt? Azt ragasztani szokták, úgy tudom.
Diegoban nézegettem a választekot, arra gondoltam hogy kicsit merevebb anyag kellene hogy ne süppedjen.
Biztos, hogy nem!
Tekercses vinyl-t nem tehetsz szőnyegre, mert süppedni fog! A tekercsesnek nincs tartása, ennél fogva a ránehezedő tömeg nem tud szétoszlani.
Szőnyegre tehetsz lamináltpadlót! Lamináltpadlónál maradhat a szőnyeg/filc alatta, annál érvényes ez, hogy ugyanolyan jó, mint az alátét! Lamináltpadlóból is lehet kapni vízállót, ami felmosható!
Ha vinyl-t szeretnél okvetlen, akkor pedig click-es vinylt lehet rátenni!
Laminált padlózni nem fogok tudni. Pénzben sem tudok rá szánni. Induló vállalkozás, nagyon sok pénz van már benne.
Bemegyek diegóba, nézek valami merevebbet, veszek egy darabot, próbaképpen.
Nem lesz illesztés, mert 4* 4,5 a helység. (műkörmös szalon lesz)
Az a baj hogy ma néztem a sima laminált nem férne az ajtónál el, illetve a napi felmosástól nem sokáig bírná.
Most arra is gondoltam hogy egy gőztisztió gépet venni. Pl vileda. Azt csak elfogadjak.elvileg fertőtlenít.
Nagyon szépen köszönöm! :)
Szeretnék szabályosan, és jól csinálni mindent. Ezért nagyon rá voltam stresszelve a padló témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!