Otthoni barkácsolásra milyen aksis fúrót vegyek? Black & Decker, vagy Skill, vagy milyet? Nem ipari használatra!
Szerintem olcsóbb,de NEM tecsó-gazdaságos jellegű sz@rt.Ha lehetőséged van,2(pót)akksist vegyél! Minél nagyobb/16,8 v.18 Voltost !
Kérdésedre---Skil-re szavazok.
Nekem májusba múlt 3 éves a 18 v-os Einhell-lem,az egyik akksija "döglödik" már.Anno 8490 ft volt.
Szerintem se aksisat vegyél. Az aksi 2 év alatt bedöglik, akkor is ha nem használod. A végén már egész nap töltheted és bekapcsolod, aztán platty, 5perc után meghal.
Vegyél inkább egy normális konnektorba dugható fúrót, olyat aminek szabályzós a sebessége. Azzal csavarozni is tudsz, ütvefúrni is, és 10 év után is tökéletes marad.
szerintem a fúró az fúró túl nagy a nyomatéka a csavarozáshoz. Természetesen lehet használni arra is, én is azzal lambériáztam körbe a fél világot, de ennek ellenére a fúró az fúró.
Márkást csavarozót vásárolj,lehetőleg 12V osat és akkor nem kell attól félned hogy hamar lemerül.
Szerintem meg egy fúrógépnek túl kicsi a nyomatéka. Nincs benne elég áttétel és még csak nem is állítható. Egy nyomatékfokozat van és kész.
A B&D szerintem sem olyan nagy márka. Jó, nyilván egy fokkal jobb, mint a teszkógazdis.
A márka szerintem minimum egy Bosch vagy Makitánál kezdődik. Igaz az áruk is "szép".
Én most egy Li-akksis géppel szemezek nagyon. A praktikus áruházban most 8e-re van leakciózva. Valami Budget van ráírva, fogalmam sincs, hogy ki a gyártója. De ennyit talán megér és tovább fog élni mint egy Ni-Cd-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!