Felbontott (mar kinyomott) purhab sprayt hogy taroljam hogy fel ev utan is hasznalhassam? Ne duguljon el.
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 13:44
1/6 A kérdező kommentje:
Tehat ha megkezdtem egy uj flakont, amibol csak nagyon keveset nyomtam ki.
2021. dec. 12. 13:45
2/6 anonim válasza:
Ved le a csövet róla száradás után takarítsd ki (vagy teszel rá majd újat).
Későbbiek során ha nem akar kijönni cseppentsél a fej nyílására némi körömlakklemosót vagy nitróhigítót.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a tippeket! Meg egy tippre rajottem en: levegot kell vele spricceltetni (allitva tartani megnyomni a gombot) es akkor kifujja magabol az ures levegot).
2021. dec. 12. 15:32
5/6 anonim válasza:
Az hajtógáz. Túl sokat ne, mert nem marad a trutty kifújásához legközelebbre. Aceton oldja, szóval ne körömlakklemosót vegyél, mert az akármi lehet, hanem kifejezetten marhabüdös acetont, vagy purhabtisztítót (ami szintén aceton)
6/6 anonim válasza:
Ha pedig lecsöppent, és nem volt annyi eszed, hogy mindent beboríts előtte újságpapírral, akkor hozzá ne nyúljál, nehogy elkezd törölgetni, hanem hagyd úgy ahogy van, keményedjen ki, majd utána lepattintod, lesmirglized. Ha szétkened, nagyon mérges leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!