Melyik oldalon találok a hőszigetelésről információt, hogy hogyan fogja neki, lépésről-lépésre?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 23:35
1/3 anonim válasza:
homlokzati hőszigetlésre gondolsz?
2/3 A kérdező kommentje:
hááát... a tetőtéri szobát szeretném szigetelni(felülről a padlásról) és a tető alatt lévő oldalsó falat
elnézést, de nem vagyok tisztában a szakszavakkal, ezért ilyen szerencsétlenül magyaráztam el :)
remélem érthető voltam
köszönöm a választ
Üdv
2010. szept. 6. 16:47
3/3 anonim válasza:
Leírom hogy csináld:Ha nincs levakolva a fal,akkor lekell vakolni,hogy kevesebb ragasztó kelljen a ragasztáshoz.Ha le van vakolva,akkor megnézed,hogy függőleges,vízszintes a vakolat,meg hogy nem-e üreges a vakolat (hallod a hangján)meg hogy nem porzik-e.Ha megfelelő a fal akkor neki kezdesz:bekevered a ragasztót,majd a falra felhúzod a 10 mm-es glettvassal,a lapot meg a sima végével éppen hogy csak bekened a lapot,felrakod vízmértékkel beállítod függőlegesbe,és hézagmentes illesztéssel,az éleket nem bekenve.Miután felraktad a lapokat,felhuzód a ragasztót a glettvas sima végével a szigetelésre,behálózod,elsímítod,majd másnap bedübelezed,a sarkokba,meg közepén de 1mm süllyedjen bele,1x legyen leglettelve az a lényeg,mert látszondjon az illesztés,meg a halót is oda fogja,majd lekened a dübelek helyét másnap megcsiszolod,gletteled még 1x.Ha ez kész van,akkor le vakolatalapozód ha nemesvakolatot szeretnél,ha festeni akkor le mélyalapozód és fested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!