Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Immergas Victrix Exa kazán...

Immergas Victrix Exa kazán vezérlőpanel programozás hogyan?

Figyelt kérdés

A használati melegvíz előállítási módját akarnám megváltoztatni. A használati útmutatóban benne van, hogy hogyan kell a programozásba belelépni, viszont nem sikerül. Szerintem a többi már menne, viszont oda nem sikerül bejutni.

A leírás ezt mondja:

"Ahhoz hogy hozzáférhessen a programozási

fázishoz állítsa a használati melegvíz kapcsolót

(5) 6-os állásba, és a fűtővíz hőmérséklet beál-

lító forgatógombot (6) 9-es állásba, majd tartsa

nyomva kb. 8 másodpercig a "törlés" gombot (3)

és a "Téli / nyári" gombot (2)."

Viszont az említett melegvíz, és fűtővíz hőmérséklet kapcsolók fokozat nélküli forgatható kapcsolók. Nincsen rajtuk az említett 6-os és 9-es állás. Végigpróbáltam már az általam elképzelt összes verziót, viszont nem tudtam belépni a programozásba. Valaki tud esetleg segíteni?

2021. nov. 22. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a gombon lévő jelzést alul középre(hat óra állásba)

Másikat teljesen balra 9 óra irányába állítani.

2021. nov. 22. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Azért kíváncsi vagyok rá, hogy szakember vagy, és innen tudod, vagy ennyire béna vagyok szövegértelmezésben!

Ha a 6-os állásba helyett mondjuk azt írta volna, hogy 6 óra állásba, akkor nem is gondolkodom. De így! Szerintem sosem jöttem volna rá segítség nélkül.

2021. nov. 22. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Intézmények üzemeltetésével foglalkozom sok minden előfordul errefelé.
2021. nov. 23. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
@-om van
2021. nov. 25. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!