Milyen aggregátort érdemes venni, ami 380-as és megbízható?
Figyelt kérdés
Áramszünet esetén kellene telepre, ventilátorok hajtására. Benzin, dízel teljesen mindegy. Melyik márkák jók? 500 alatt megoldható?2021. nov. 18. 08:54
1/10 anonim válasza:
Honda motoros megbízható, sok gép gyártó használja, rá kell kérdezni, mert nem mindenki adja meg a leírásban.
Scheppach, meg hasonló kínai csodákat csak akkor vegyél ha bírod a fájdalmat.
2/10 anonim válasza:
Olyat amiben Briggs & Stratton vagy Honda motor van. A többi pénzkidobás.
3/10 A kérdező kommentje:
Azthittem a scheppach is jónak számít. Oké akkor Briggs vagy Honda. Köszi
2021. nov. 18. 09:33
4/10 anonim válasza:
Arra is figyelj, hogy szinuszos legyen a kimenete. A kapcsolóüzemű táppal rendelkező műszaki cikkek tesznek rá magasról, hogy nem tökéletes a szinusz, vagy négyszöget kapnak, de egy venti motorjának, szivattyúnak már okozhat gondot.
5/10 anonim válasza:
Ha a max. feszültségre gondolsz, 380 Voltos nincs a piacon, csak 220, 230, vagy 400-as! Amúgy a Heron is egy eléggé elterjedt márka az aggregátorok piacán, sok helyen használják, gondolom nem véletlenül!
7/10 A kérdező kommentje:
Igen 400v-ra gondoltam csak ugye falu helyen az háromnyócvan aztán annak van be rögzülve. A Heront mondták még mások is, illetve a Güde is hasonló ahogy elnéztem. Köszönöm!
2021. nov. 21. 22:40
8/10 anonim válasza:
Olyat vegyél, aminek van szervize. Mindegyik elromlik egyszer, csak nem minden hogy kapsz-e hozzá alkatrészt pár év múlva. A kínaihoz 2-3 év múlva már semmit.
9/10 A kérdező kommentje:
Ennek a Heronnak van 3 év garija, meg van márkaboltja szóval akkor így elég jó. Nem nagyon fog menni, ha nincs gáz, csak ha úgy adódik akkor ilyen kis hoki gépek meg kevesek és ez meg legalább megbízható is lesz. Köszönöm mindenkinek!
2021. nov. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!