Van olyan oldal, ahol részletesen le van írva, hogy hogyan dübelezzünk?
Fúrd mélyebbre, Nyugodtan,és fúrás közben ki- be huzogasd a fúrószárat, hogy kihozza a port. Ha végeztél a lyukkal, akkor is járatás közbe ki- be huzogatva távolítsad el a port, maradványokat a lyukból utána jó lesz.
Nyugodtan fúrd mélyebre, a tiplit csak falsíkig told. Kicsit lehet kalapáccsal segíteni. Ha lapulna a műanyag, akkor vagy egy csavar bele óvatosan és visszaszedhető, vagy ha csak kicsi van kint, akkor tapétavágóval levágható.
A lyuknál a csavar hosszt is vedd figyelembe.
Van ahol a gyártó leírja, de nem ajánlom a lyuk kifújását, mert nemcsak az arcodba megy a por, de a tégla piros színe, jól fest és tapad.
Inkább porszívózd ki, az is megoldás, de a cső a fehér festésen nyomot hagyhat ha megcsúszik. Óvatosan.
Köszönöm a válaszokat!
Fúrás után porszívóztam a lyukat is.
Próbáltam kalapáccsal beverni, de akkor se ment be teljesen.
Lehet az volt a baj, hogy a tipli közepe szétállt egy kicsit (pedig vadi új volt)
Végül levágtam a kilógó részt, de ezt szeretném elkerülni.
1 polctartó konzolt raktam fel a kérdés kiírása előtt, a többinél majd próbálkozok a tanácsok alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!