Van itt olyan ember, aki ért a barkácsoláshoz és tudna segíteni megtervezni nekem valamit ? 17F
Sajnos senki nincs a családomban, aki egyáltalán valami szerszámhoz ért, vagy tervezett valamit. Nem tudom, hogyan kezdhetnék neki, ezért kéne a segítség.
(nem valami bonyolult dologra kell gondolni, csak nincs sok ötletem, hogy kéne neki ugrani, milyen alapanyagokból stb.)
Ez eddig nagyjából a "Mire gondolt a költő" kategória!
Ezt nem nehéz megtervezni: Semmire, - csak elmentek nála otthonról!
Na valakinek küldtem priviben, de inkább ide is leírom így több emberhez eljut.
Szóval nem tudom mennyire tudjátok, de egy tolódzkodót és húzódzkodót akarok építeni.
Kb egy ilyenre gondoltam a húzódzkodó által, és ugyanilyenből 2 csak alacsonyabban és egymás mellet a tolódzkodáshoz.
Ez a tolódzkodás.
Én úgy képzeltem el, hogy az udvarra rakom és beásom a földbe.
Ehhez kéne
6db farúd(2 hosszabb, 4 rövidebb)
3 vas cső, amit tudok rögzíteni a farudakhoz. Ehhez csavarok
Nyílván ezeket pontosan lekéne mérni és kiszámolni, és ez az amit nem tudom, hogy kéne nekiállni. Nagy strapabírónak kéne lenni, mert magas vagyok és nem túl könnyű.+ akarok súlyt rakni magamra +ba (80-90kg között vagyok).
Milyen fából kéne, azt hol tudnám beszerezni ? Milyen magasak legyenek, mennyi mennyen a talajba ?
Ugyanez a vassal kapcsolatban. illetve hogyan lehetne rögzíteni a fához ?
"Szóval nem tudom mennyire tudjátok,"
Nem tudtuk, mert nem írtad le mi a kérdés...
Egyébként a legegyszerűbb, ha elmész egy szabadtéri edzőparkba és leméred a méreteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!