Miért folyik a wc feltöltőszelep?
Sziasztok!
Vízvezetékszerelésben jártasak segítségét szerezném kérni. Elromlott a wc feltöltőszelep. Az üzletben a Geberitet ajánlották, kicseréltem, de feltöltés közben folyik belőle a víz, nem csak a túlfolyón, de a tetején is a hollandi alatt kb. olyan erősséggel folyik, mint a túlfolyón, és csurog le a szelepházon. A túlfolyón a folyás feltételezem, hogy normális dolog, de a tetején is az? A szelep egyébként elzár, és elzárása után nincs szivárgás. Arra is gondoltam, hogy túl erős a bejövő víz nyomása, de hiába csökkentettem le, a folyás ugyanolyan marad. előre is köszönöm a segítséget.
En ilyeneket javitok otthon hazilag: domotor tartalyokat.
Mert a kedves szerelok hulyenek neztek es uj wc-t akartsk vetetni egy ot perces 10 forint anyagkoltsegu javitas helyett.
A leiras szovegerteseben nem vsgyok jo viszont:
1)Ha lehuzod a wc-t,akkor kiurul a tartaly es lejon a viz a wc cseszebe?
2) Ezutan ,amikor tolt a tartaly,van folydogalo viz a cseszebe?
3) Ha atulfolyon folyik a viz folyamat,akkor allitsd lejjebb a vizszintet az uszo lejjebb helyezesevel.
4) a hollandit le tudnad fotozni,hogy mekyik az? Az az aljan levo vagy hol van? Mert ,ha az aljan levo,akkor ott szaniter sziloplasttal kell kitomiteni szaraz allapotban.
A domotor tartaly mukodesi elve is hasonlo,csak az alkatreszek mas formajuak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!