Mennyibe kerül a lyukfúrás panelba és táglafalba? /db
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 11:33
1/14 anonim válasza:
??? hogyhogy mennyibe kerül? abba a húsz másodpercbe, amíg kifúrod :D
2/14 A kérdező kommentje:
Mivel nincs fúrógépem és a környezetemben sem, igy kénytelen leszek fúratni.Ingyen senki nem fúr még pár másodpercért sem.
2010. szept. 3. 12:07
3/14 anonim válasza:
10-20 ezerért vállaják extra vastag falba is, a távolságtól (kiszállás) függ. Keress rá google-ban, lehet kérni árajánlatot is neten.
4/14 anonim válasza:
Erre nem tudok válaszolni. Soha nem fúrattam még lyukat, megoldottam magam. De szerintem olcsóbban kijössz, ha keresel egy gépkölcsönzőt, bérelsz egy fúrót egy órára és kifúrod magadnak. De biztos, hogy nincs senki aki kölcsönadna egy fúrót? Szomszéd, gyerekek osztálytársainak szülei, munkatársak?
5/14 anonim válasza:
Ha csak néhány lyukról van szó, a kiszállás többe kerül mint a fúrás! Nagyobb barkácsboltok (OBI, Baumax)kölcsönöznek gépet, fúrószárat - veszel tipliket és meg tudod oldani.
7/14 anonim válasza:
Nagy betonvéső gépet béreltem kölcsönzőből 5000Ft/nap áron.
Tényleg olcsóbb ha bérelsz egyet, mert egy betonfúráshoz megfelelő fúrógép 3-4000 Ft-nál nem kerül többe naponta.
20.000 Ft-ért már komplett gépet lehet vásárolni.
8/14 anonim válasza:
Előző vagyok: Hol laksz? Ha közel akkor ingyen kifúrom neked, csak a gépet kell kibérelned, mert az nincs.
9/14 anonim válasza:
Én is szivesen kifúrom neked ingyen, még fúrót is viszek.
10/14 anonim válasza:
komolyan nem hiszem el, hogy nincs senki ismerősöd, akinek van gépe?
csak az MTA díszdoktoraival barátkozol? sehol egy melós, vagy legalább egy barkácshajlamú ember...???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!