Kartonlap keményítő anyag?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék egy dekorációt csinálni kartonpapírból, egy lap formát vágnék ki, lefújnám akrilfestékkel de utána meg szeretném erősíteni a kartonlapot, hogy keményebb legyen.
1m X 1m felület mindkét oldala.
Milyen módszert ajánlanátok a kartonlap keményítéséhez ami olcsó és egyszerű eszközökkel meg lehet oldani?
pl:
Valamilyen alapozó festék ami keményebbre szárad?
Hallottam olyat, hogy ha bekenem faragasztóval a felületét akkor keményebb és strapa bíróbb lesz ez egy jó megoldás lenne mert csak megszárítom, aztán lefestem és kész, csak a faragasztó márkáját nem ismerem ami olcsó, kb 500ml kellene azért szerintem hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. okt. 24. 16:16
1/1 anonim válasza:
Annyiért szabatsz rétegelt lemezt az obiban, pedig ott rohadtul drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!