Barkácsgépek akkumulátorai kizárólag a saját típusukhoz jó vagy létezik átjárás?
Mostanában mindenhol az akkus barkácsgépek mennek, egy akkuról több cucc is üzemeltethető. Az a kérdésem, hogy létezik-e valamilyen szabvány az akkuk között vagy a Parkside gép csak Parkside akkuval, Bosch gép csak Bosch akkuval, Ryobi gép csak Ryobi akkuval stb megy?
Van pár Parkside cuccom, amik jók és szeretem, de szezonálisak, tehát ha hirtelen kell valami, akkor kénytelen leszek mást venni.
Tudom, ne vásároljak a Lidlben, hanem állandó készletű shopban, de ami már van, azt azért használnám, illetve a környéken van ez-az :)
Sejtettem. Mondjuk kétélű a dolog, mert ha valakinek van egy felszerelt Bosch gépparkja, de mondjuk venne egy Ryobi tudomisén rezgőcsiszolót, akkor a Ryobi a lehetőséget is kizárja, hogy beférjen az illető műhelyébe.
De persze, értem a csíziót.
Akkor még gondolkozom, hogy miből építsem fel a gépparkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!