3,6V-os akkus csavarhúzó mennyire használható úgy általában?
Mennyiért?
Én egyszer vettem egy ilyet 7e-ért, 2-3 facsavart betekerek vele nagy nehezen és le is merült.. 😅
Szokásos áruházi trükk, az eladhatatlan vacakok árát megfelezik, hogy megszabaduljanak a készletektől. Tudják, hogy a legrosszabb termék is csábítóvá válik, ha kellőképpen olcsó.
Hagyd ott.
Nekem volt Reikelem, csak a nagyobbik fajta.
Jól lehetett használni egy darabig, azután elkezdte elfelejteni a feltöltöttséget, így gyorsan megszabadultam tőle.
Ajánlom figyelmedbe a Lidl-ben kapható Parkside-t. Az nem "felejt" és akkor is becsavarja a csavart bármibe, ha nincs is előfúrva.
Olyat kellene venni, ami tud leracsnizni is és nem nyírja szét a csavarfejet. A kérdező viszont nyilván nem akar ilyen sokat költeni a dologra, tehát teljesen megteszi neki a nyolcezres B&D BDCD8-QW.
Ezzel nem fog gerendába hajtani T40-es csavart, de bútort összerakni, kisebb tiplikbe csavart hajtani és kifúrni a hobbideszkát és gipszkartont jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!