Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Létezik bitfej átalakító? (Ré...

Gyakori93 kérdése:

Létezik bitfej átalakító? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés

Vettem egy 1000v-ig szigetelt akkus csavarhúzót, amihez ilyen fajta bitfejek vannak: [link]

Kérdésem, hogy ehhez kapható-e olyan átalakító, amibe bele lehet tenni a "hagyományos" bit fejeket: [link]

A segítséget előre is köszönöm!

#átalakító #adapter #csavarhúzó #Bit fej #Szigetelt bit
2021. szept. 25. 11:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Innentől nem lenne szigetelt sztem. Ezt ugyanis vizsgálják, plussz kieshet. Tehát biztonságtechnika.
2021. szept. 25. 12:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem jó bele? mind a kettő hatszögletű,

vagy túl rövid az a baj?

2021. szept. 25. 12:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Van egy bit készletem, és az esetek többségében nincs áram alatt a szerelendő tárgy, és jó lenne ha tudnám használni az akkus csavarhúzót több fajta bittel is.
2021. szept. 25. 12:40
 4/17 A kérdező kommentje:
A szigetelt bitnek nagyobb a lap távolsága, és egy kicsit homorúak is a lapok, nem egyenesek.
2021. szept. 25. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor minek szigetelt? A FAM cucc nem keverhető mindennel okkal. Keress mást.

Milyen az az akkus (1000v)csavarbehajtó?

2021. szept. 25. 12:47
 6/17 A kérdező kommentje:

Lidl-ben vásároltam, csak mivel nem bontottam ki, nem láttam, hogy a nem megszokott 6 lapú bitfejekkel megy, és mivel a géppel nincs bajom, csak a bitfejek mennyiségével.

Csak 1-es és 2-es PH és PZ hegyek vannak hozzá.

És mivel nekem van bitfej készletem, amiben van a torx-tól kezdve minden fajta, jó lenne ha szükség esetén tudnám használni az akkus csavarhúzóval.

2021. szept. 25. 12:52
 7/17 A kérdező kommentje:
2021. szept. 25. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy létezik, de én eddig még csak készletben láttam, a lidlös csavarozó árának többszöröséért.
2021. szept. 25. 13:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Én egy olyant találtam, ami bele megy a gépbe, és 1/4-es négyszögű dugó a másik vége, amit tudnék használni, mert a készletemben van ilyen adapter, csak hát 14.000 egy kicsit sok ezért az adapterért.
2021. szept. 25. 13:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezt a fajta bitbefogást, meg úgy alapból a szigetelt csavarozót csak a "profik" használják (nem is értem a parkside minek csinál ilyet egyébént), ezért olcsó barkács kategóriában nem nagyon van belőle.
2021. szept. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!