Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tyúkhálóval körbevett ketrecet...

Tyúkhálóval körbevett ketrecet hogyan lehet a legolcsóbban és mégis hatásosan hőszigetelni? Létezik vastag hőfólia például?

Figyelt kérdés
Van egy mentett beteg cicám, akit csak a kerti nagyobbacska tyúkketrecben tudtam elhelyezni. Benne van egy ól, de az csak este véd, napközben kiengedem onnan. Arra gondoltam, hogy magát a tyúkketrecet is beborítanám valamilyen hőszigetelő anyaggal. Tudtok ehhez ötletet adni? Vagy értelmetlen? Azt szeretném elérni, hogy a téli hidegben is legyen odabent normális, 15 fok hőmérséklet mondjuk. Lehet hülyeséget kérdek, de akkor legalább megtudom, miben ne gondolkodjak... Alul is föld van sajnos. Köszönök minden ötletet!

2021. szept. 13. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs fűtés, nem lesz 15 fokod. De a macsek ellesz. Szerezz egy kisbála szalmát. Bevackolja magát, gond nélkül ellesz. Ha többet is tudsz szerezni/ venni, 4db ból még építeni is tidsz egy kis bungit neki.

Ha megfelelő a kaja, nem lesz semmi baja a macskának.

2021. szept. 13. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen jót nevettem. A téli hidegen 15 fok...

Akkor ugye tudod hogy kell valami fűtőtest ami hőt termel. Vagy honnan jönne a meleg? Kint van -15 te meg +15 akarsz akkor honnan lesz ott 30 fokos különbség? A macska bőven kibírja a hideget. Legyen szalma vagy tomj tele szénával zsákokat. De lehet majd keres a macska magának

2021. szept. 13. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

is menedéket.

Eléggé szívós állatok.

( Bocsi nem tudtam végig írni)

2021. szept. 13. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!