Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit lehet csinálni a rozsdás...

Mit lehet csinálni a rozsdás wc rögzítőcsavarral?

Figyelt kérdés
Akárhogy feszegetem meg se moccan, szanaszét van rohadva már többször befújtam wd-40 nel de semmi.
2021. szept. 12. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha lent a kagyló akkor el vágod flexel síkba a csavart . Új wc-t szaniter szilikonnal le ragasztod és kész nem kell csavar az onnan fel nem jön .

Csepe ragasztót felejtsd el , mivel akkor az utánna csak a csempével együtt jön fel .

Víz szerelő vagyok évek óta nem formálom a padlót hanem le ragasztom sziloval a wc-t mivel amúgy is illik körbe ki húzni a csempe találkozásánál, hogy kulturáltan nézzen ki . 1800ft egy doboz ecetsavas szilo és könnyebb megoldás na meg 2 darab fehér tükör gomb amit bele ragasztasz a csavar helyére ismét azért ezt is , hogy kulturált legyen a végeredmény

2022. jan. 26. 12:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta sikerül kierőszakolni a helyéről a wc-t de a rögzítése elmaradt. Köszi megcsinálom így hétvégén.
2022. jan. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!