Gázlámpáról levehető a tartály vagy csak ha már kiürült?
2021. szept. 6. 11:49
1/10 Noren1989 válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy ezekben a palackokban nincsen szelep, szóval, ha leveszed, elillan a maradék gáz és szvsz. Azért, ha lehet, nyílt térben csinált, lángtól távolabb.
2/10 anonim válasza:
Nekem van ilyen, én is azt hittem elillan, mert ilyen tüske áll bele a palackba, de alatta kell, hogy legyen szelep, mert amikor szétszedtem a lámpát, mert bedugult, nem illant el semmi a palack levételekor. Jóg volt a palack, és maradt is benne minden.
4/10 anonim válasza:
Csak üresen ajánlatos levenni mert ezekben nincsen szelep és kiáramlik belőle a maradék gáz.
5/10 anonim válasza:
4-nek igaza van, most olvastam utána. Nálam lehet valamitől betömődött. 2/3 voltam.
6/10 anonim válasza:
Csak akkor szabad levenni ha kiürült. Én leejtettem és eltört, szerencsére nem volt begyújtva, mert szökött is belőle a gáz rendesen.
8/10 anonim válasza:
Van amelyikben van biztonsági szelep, van amelyikben nincs. Én már jó ideje nem tudtam olyat venni, amiben nincs.
https://www.youtube.com/watch?v=9U7Pzb7MOU0
De ezt jelölni is szokták a palackon.
9/10 anonim válasza:
Szétszedni tilos, de ha mégis így széttekernéd , akkor azt csakis SZABADTÉREN a tűzveszély miatt!!! Zárt helyen tilos!
A kiáramló folyékony gáz fagyási sérülést is okozhat,így ne folyasd a kezedre,ha lehet...:))
10/10 anonim válasza:
Nem mindegyikben van szelep. Hallani fogod :)
De amelyikban van, azt sem ajánlott levenni, mert lassan elszivárog a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!