Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » SOS! Hogyan kell visszatenni...

SOS! Hogyan kell visszatenni a foglalatba a fémgyűrűt?

Figyelt kérdés
Kitekertem az izzót, jött vele egy fémgyűrű is (nem tudom, mi a rendes neve). Most nem lehet visszatekerni az izzót, ha jól sejtem, a fémgyűrűnek kellene a foglalatban lennie, ebbe menne bele az izzó. Csakhogy nem marad benne, így az izzóval együtt kijön. Mi a teendő?

2021. aug. 28. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A fémgyűrűt tekerd az izzó alső felére. Aztán izzóval együtt tekerd vissza. Ha szerencséd van, jó lesz. De másik foglalat fog kelleni, mert ez 1-2 alkalommal szokott működni inkább.
2021. aug. 28. 15:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt próbáltam, de az lett, hogy a fémgyűrű rácsavarodott az izzóra, aztán kijött mindkettő a foglalatból...és ha beragasztanám a gyűrűt a foglalatba?
2021. aug. 28. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. De kismegszakítókat kapcsold le, villany ne legyen benne. És ne éghető ragasztót, bírja a hőt azért.
2021. aug. 28. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Már megint a foglalatot piszkálja valaki anélkül, hogy értene hozzá...

Kérdező, élsz még?

2021. aug. 29. 08:32
 5/6 A kérdező kommentje:
:) még élek, és amikor a foglalatot piszkáltam, a villanyóra le volt kapcsolva. Én is valami hőálló ragasztóra gondoltam, de csak egy kicsi pötty kell szerintem. Az előszobában van ez a lámpa, naponta kb. 2*1 percre van felkapcsolva. Gondolom annyi idő alatt nem melegszik fel nagyon (a ragasztó miatt mondom).
2021. aug. 29. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:

:)

"naponta kb. 2*1 percre van felkapcsolva. Gondolom annyi idő alatt nem melegszik fel nagyon (a ragasztó miatt mondom)"

Nem tudhatod, hogy tényleg mindig csak 1-1 percre lesz-e szükség rá...

2021. aug. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!