Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Aljzatkiegyenlites csempreraga...

Aljzatkiegyenlites csempreragasztoval, valaki probalta mar?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Igen, valaki próbálta már.
2021. aug. 27. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
En most jarolapot rakok. Az aljatkiegyenlitk kell!!! A csemperag akkor jo,ha viszonylag suru formatarto ,de egyben lagy is. Az nem onterulo. Szivesen tanitalak . Regota jarolapozok greslspbol sajatkezuleg .
2021. aug. 28. 05:22
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
Az nem jó. Mint ahogy aljzatkiegyenlítővel se tudsz ragasztani.
2021. aug. 28. 06:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne? Nem önterülő és nem is lényegesen olcsóbb.
2021. aug. 28. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor házba költöztem, akkor kis területen próbáltam. Még nem voltam túl tapasztalt.

Hígra csináltam és úgy "terítettem el", ráadásul télen.

Hát vagy 1 hétig száradt. Olyan marha jó nem lett, bár most így 4 éves távlatból nézve, a járólapok még a helyükön vannak igaz nem nagyon járunk rajta mert egy kicsi kamra az egész.

Amit azóta próbáltam máshol, az a Mapei Novoplan Maxi. Nekem az jött be, bár jó drága. Van olcsóbb márka is. A fontos, hogy legyen hozzá tüskés hengered és jól oszlassad el amikor kiöntöd. ELéggé jól terül a cucc, de azért nem javaslom egy helyre kiönteni.

Jah és előtte még érdemes mélyalapozni a felületet.

2021. aug. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!