Itthoni használatra melyiket ajánljátok?
Szeretnék venni itthoni felhsználásra
Gyalut, szalagcsiszolót,fúrógépet,fúrókalapácsot , dekopírfűrészt,akus csavarozót/fúrót
Nem kell világhírű márkának lennie de azért olyan se legyen hogy 1 év után beadná az unalmast.
Itthoni használatot elégítse ki persze nem napi használatra.
Melyik márkát ajánlanátok?
Az első az milyen válasz? Nem teljesen értem , miokból építenék magamnak hisz már nem őskor?
😄
Én fúróból,és akkus fúróból,ha vennem kellene csak és kizárólag Hikoki.
Simán megállja fémiparban is a helyét,amennyivel többe kerül egy Lidisnél,annyival jobb is.
Hikoki elég drága fúrókat illetően. Én valami kisebb márkán gondolkoztam pl Expert/piros einhell
Nem akarom komoly munkára fogni minden nap.csak itthoni néha kisebb néha nagyobb munkára akarom használni a keresett gépeket
Az Einhell az nálam kuka!
A sövénnyíró a kezemben gyulladt ki éppen a létra tetején, a körfűrészük pedig olyan szar anyagból van, hogy megpuhult és ragad hozzá a kezem.
Legjobban a Lidlben kapható Parkside gépekkel jársz. Nekem már több is van és egyikben sem csalódtam. Nagyon tudom ajánlani az akkus gépeiket is.
Az olcsó ár és a 3 év garancia pedig magáért beszél!!
(Az akkura is 3 év!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!