Most, hogy megszaladt az építő fenyö ára, meg a vasé is, miből lehetne leges legolcsóbban egy sufnit barkácsolni?
Igények:
4.5m×7méter, gerinc magasság legalább 3méter, zárt, vízhattlan, ne fújja el a szél.
Fűnyírók, rotakapa, lancfűrész és egyéb tárolására,
Hőszigetelés nem szükséges, akár huzatos is lehet, de ember elől zárható.
Ocsem ha ennyire okos vagy akkor miert nem oldod meg?
Rakjad ossze karton papirbol.
Talán azért írtam ki a kérdést, hogy ötleteket gyüjtsek, hogy miből...
Nem "okoskodok" pusztán már egyszer leírtam, hogy érdekelnének extrém megoldások is, nem csak a trapézlemez meg társai...
Te vagy a marha okos, mert keptelen vagy a leírt szöveg értelmezésére és képtelen vagy elengedni a saját mondandódat.
Ha valami nem úgy van, ahogy állítod, akkor átmész agresszív személyeskedésbe.
"Mindig van olcsóbb, max te nem tudod, hogy mi."
Hát, ez nem így van....
"Talán azért írtam ki a kérdést, hogy ötleteket gyüjtsek, hogy miből...
Nem "okoskodok" pusztán már egyszer leírtam, hogy érdekelnének extrém megoldások is, nem csak a trapézlemez meg társai..."
Te okoskodsz, és pimasz vagy.
Ha van kedved és energiád barkácsolni, akkor szíves figyelmedbe ajánlom a fentebbi linket.
Persze ezenkívül még sok ilyen jellegű megoldás van fent a neten.
Ha érdekel nézd meg őket.
Legolcsóbban lehet hozzájutni a raklapokhoz mint 'építőanyag' + újrahasznosítasz ezzel a megoldással ami nem elhanyagolható szempont.
Nagyon sok üzem il. üzlet akár ingyen is odaadja, csak szét kell nézni, érdeklődni kell és elszállítani.
Saját példát is mondok, két évvel ezelőtt egy szegedi nagy barkács áruházból 3 teli futóval, jól felpakolt raklapot szereztem. Futóként 500 forintért. Nem írok üzlet nevet, mert gondolom nem teljesen legális így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!