Bonanza tálalószekrényhez hol tudok ilyen fafogantyút szerezni? Hogyan lehetne kijavítani a karcolásokat (festés kizárva)?
Szóval nagymamámnak van egy Bonanza tálalószekrénye szeretném neki megjavítgatni, mert ragaszkodik ahhoz a bútorhoz. Szinte minden fogantyú letört, köztük a szekrényajtón lévő fafogantyúk is, nem a fiókosra gondolok mert azt találtam keresőben hanem a szekrényajtókon ami van.
Ilyenre gondoltam:
Esetleg mindegyiket kicserélném de hasonlót hol lehet kapni? A fogantyúkra lenne tartósabb megoldás, mármint mindkét fajtára?
Sajnos festeni nem engedi, valami hasonló megoldás kellene. Csiszolni hogy lehet ezeket az ajtókat, csiszolás után mivel kell lekezelni?
Google: fa fogantyú.
Sima barkácsboltokban is megnézheted, hátha ki vannak állítva, pl. OBI-ban. de az drágább, és én a BQKER-ben szoktam venni a Külső-Mester utcában, de fát még nem vettem, nem tudom, abból milyen kínálat van ott, de még akár a Jófogáson is lehet találni.
Ez amúgy vékonylazúrral van felületkezelve, nem festékkel.
Sokan árulnak is ilyen bútort, név alapján keresheted, ismert tipus. És akkor annak a részeit is fel tudod használni, ha megér nektek annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!