Mi az a lágyindítás?? Pl flexek nél
Venni akartam nagyflexet és a eladó kérdezte milyen kell.
lágyindításos vagy nem lágyindításos? Ez mit takar. miért jobb a lágyindításos?
Értem hallottam olyat is hogy ami nem lágyindítós az leveri a biztosítékot! 230-as gepek nekem van egy 125ös 1200 vagy 1300 watos gép az nem lassan indúl! Egyből és ránt. Nagy is ezt csinálná ami nincs lekorlátozva akkor?
Miért nem veri le a biztosítékot ez ami nekem van? Egy nagyobb teljesítményű már leverné?
Koszonom 😀 2005ben épült a ház
Gondolom ez nem számít olyan réginek ""
Mindegy mikor epult, attol fugg hogy a dugalj amirol taplalva van mekkora aramra van meretezve illetve mekkora a tularam vedelme. Tovabba karakterisztikatol is fugg. B vagy C kismegszakito. Ha van egy B16 kismegszakito a dugaljon, akkor a nevleges aram 3-5- szorosen azonnal lekapcsol. A C16 kismegszakito a nevleges aram 5-10-szeresen.
Tovabba fugg attol is, hogy mikor kapcsolod be. Ha a halozati valtakozo feszultseg csucsertekenel, az joval nagyobb inditasi arammal jar, mint ha null atmenet kozeleben kapcsolsz. De itt 10 mili sec idokrol beszelgetunk, igy folosleges vele foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!