Hogyan tudnám ezt a bronz tárgyat széppé tenni?
Figyelt kérdés
Mind a 4 oldaláról készítettem képet:
Valamivel több, mint 10 cm magas.
És mennyire tudom széppé tenni? Tudom-e ehhez hasonlóvá tenni? [link]
Próbáltam ecet + só + liszt eleggyel (2x csináltam, egyik alkalommal 10 percet, másik alkalommal 15-20 percet hagytam rajta). Csak minimális kosz jött le, de nem lett fényesebb vagy csak elenyésző mértékben.
2021. júl. 30. 09:11
1/8 anonim válasza:
Citromlé plusz fogkefe vált be nekem réz kilincseknél. De a bronzhoz nem értek, meg nem tudom, ha csak bevonat, festék rajta a csillogás, nem jön-e le.
2/8 anonim válasza:
Ez sztem alapból ilyen, talán nem is bronz. Kismillió ilyen van árusoknál, emlekek gyanánt. Gondolom valami olcsó öntött áru, talán savazva, vagy eloxálva.
3/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Van neki "patinája".
5/8 anonim válasza:
veszel Sidol-t bekened vele és szépen átdörzsölöd ronggyal.
Keress rá a neten. Sidol ..Olyan lesz mint a salamon töke:)
6/8 anonim válasza:
Fújd be arany színű spray festékkel.
7/8 anonim válasza:
Nem bronz,már az ecetnek ki kellett volna hozni a bronz színét. Egyébként Sidol való rézre,bronzra,de felesleges megvenned. Kapard meg egy nem látszó részen a felületét,vagy csiszold meg!(ha tévednék,így kép alapján nem lehet tuttira menni)
8/8 anonim válasza:
De, tutira nem bronz. Maga a bronzpatina teljesen más. Az új bronz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!