Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi olyan drága ebben a gépben?

Mi olyan drága ebben a gépben?

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 23. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
szerintem ez nem egy hobbyszerszám, hanem profi.
2021. júl. 23. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

totál laikusként ehhez azért komoly akkut adnak, ráadásul kettőt

a legtöbb ilyen eszközömhöz 2ah-s akku van

a nyomatéka is komoly, az enyém talán 35-40, ez meg 100zal több

2021. júl. 23. 15:10
 3/8 Gábor232 válasza:
77%

A 135 Nm nyomaték meg a bika akksik miatt. Meg mert nem mellesleg milwaukee!

Ezzel a géppel simán dolgozhatsz egy gumisnál, egész nap csavargathatod lefelé a kerékanyákat, előlazítás nélkül.

2021. júl. 23. 15:36
 4/8 anonim válasza:
67%
1 és mi a különbség?
2021. júl. 23. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gábor232.. Ez nem ütve csavarozó gép,nem a gumisok használják!

Ez egy profi akkus fúrógép és kisebb csavarok csavarozására, valamint fémfúrásra lett tervezve,bazi nagy nyomatékkal. Így pl fába beküldi a 300mm hosszú csavart is,és kifúrod vele simán a 3mm-falvastagságú zárt szelvénybe a 13mm lyukat is ha kell. Adnak hozzá két 5db 5ah akkut is,és egy töltőt. Ezzel egész nap elfurkálgatod a kerítésedet. Szóval ez egy igazi profi akkus fúró gép,fémre/fára,valamint fa és és falazati/tiplis csavarozásra alkalmas.

2021. júl. 23. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan egy Praktikeres 20.000Ft-os géphez képest, mint pl. egy Renault Thalia, meg egy Toyota Landcruiser közti különbség.
2021. júl. 24. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem👍
2021. júl. 24. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen gépem, illetve nem ez az FDD2 (ez nem tud ütvefúrni) hanem az FPD2 (ez ütvefúró is). 135Nm. Embertelen erő van benne, a 35mm-es fél méter hosszú gerendafúrót simán beletolja élő fába. Továbbá nem racsnis hanem elektromos nyomatékkorlátja van, én jobban szeretem mint a racsnisat. Ha leejted 2 emelet magasról betonra, nem lesz baja. Vizet is relatíve jól bírja, esőben lehet vele dolgozni. Jól gazdálkodik az akkuval, bár nagy erő kifejtéshez én a 9Ah akkut akasztom rá, azzal dinamikusabb mint az 5-össel. 2Ah akku ehhez a géphez nem való, az gyorsan bekorlátozza a teljesítményét.

Az ára ezen az oldalon ahol nézed nagyon drága. Én még tavaly vettem, 60 eft körül ment maga a gép, és 21 eft-ért mentek az 5 Ah akkuk.

Érdemes egy ütvecsavarozóval csomagban megvenni, jelenleg ez a legolcsóbb konstrukció:

[link]

Vagy ez:

[link]

2021. júl. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!