Műanyag nyílászáróhoz csapkiütő létezik?
A kérdést azért tettem fel, mert ugyebár a felső vasalatban lévő csap egyenes kiütővel nem hozzáférhető, ha fölötte falrész van, márpedig lefelé kell kiütni (arra több is a hely), hogy utána lentről visszaüthető legyen.
Létezik ehhez valamilyen hajlított forma, valamilyen "S" kampó szerű?
Ablakosok hogyan csinálják?
Köszi a tippeket, bár ezeket keveslem.
Készüljünk fel a legrosszabbra; mégpedig arra, hogy szorul. Ilyenkor milyen praktikát lehetne alkalmazni?
Én itt Szegeden dolgoztam már vagy 6~7 fajta(magyar,lengyel,szerb műa.)ablakkal,most hallom először hogy valaki ki akarja a csapot ütni??? Egy szilikonos cső betét van a vasba préselve,amiben a csap fut,-azt nem kéne szétbarmolni.
Bár nekem van "gyári" kihúzóm,de elképzelhetetlennek tartom,hogy egy megfelelő csavarhúzóval ne lehessen a stiftet lefelé megmozdítani. Van,amelyiken biztonsági csappantyú is fogja a stiftet,azt egyidejűleg be kell nyomni. Inkább arra kell ügyelni,hogy a csavarhúzó le ne csússzon a csap fejéről,mert mélyszántás lehet a vége a tokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!