Akkor jutott eszembe ez a dolog amikor egy Ikeás bútort raktam össze. Már régóta ezen gondolkozok és nem mertem senkit megkérdezni az ismerősi körömből mert hát elég hülye kérdés. Én a 2. módon szoktam fogni ami elég olyan furán néz ki de az 1. mód akármikor próbáltam nem kényelmes és nem is tudtam becsavarni rendesen a csavart. Ti hogy fogjátok és melyik a normális módja?
Egyébként életedben nem is láttál még csavarhúzót?
A lehető legbénábban fogod a képek alapján.
Az elsőn mutat fogás akkor jó, ha valakit felülről lefelé le akarsz szúrni. Így bele tudod vágni tövig.
A második fogást kipróbáltam és semmire sem jó.
Az ikeás bútorokban aránylag kevés a csavar. Akkor viszont az önmetsző szokott lenni. Azt behajtani azért nehéz a bútorlapba, ment behajtáskor vágja magát be a fába,
2021. júl. 4. 07:04
3/7 anonim válasza:
Az első kép jó,de nem csavarhúzót fogunk így vele😁
2021. júl. 4. 07:15
4/7 anonim válasza:
3as istenkirályvagy , kérdező meg valami ufo mert ez így kibszotttul kényelmetlen lehet nem is értem , esetleg ha humor kategóriában lenne a kérdé
2021. júl. 4. 13:13
5/7 A kérdező kommentje:
#4 Nem vagyok ufó, de 2es módot éreztem kényelmesebbnek a 2 mód közül. Valahogy soha nem jutott eszembe hogy felülről kéne megfogni, úgy ahogy az #1es írta. Mondjuk az igaz hogy nincs túl nagy tapasztalatom az ilyenekben, de 4 bútort összeraktam ilyen elb*szott fogással is, mondjuk akkor megvan miért rohadt le másnap a kezem. Pont azért tettem fel a kérdést mert valahogy természetellenesnek éreztem ahogy fogom, de nem tudtam hogy kéne. Amúgy köszönöm mindenkinek a választ, mostmár legközelebb ezt is tudom ha össze kell rakni valamit.
2021. júl. 4. 13:33
6/7 anonim válasza:
Huh kérdező, Kinek kényelmes a kifordított. Megnéztem, próbáltam elképzelni, de nem nagyon ment. Valahogy olyan életszerűtlen az egész. Ha egy ilyen "mesterember" jönne hozzám melózni, szerintem egyből küldeném el. Miután kiröhögtem.
2021. júl. 13. 08:33
7/7 anonim válasza:
Én ilyen fogásnál a lyukat sem látnám ahova a csavar megy😂 Esetleg ha nagy erőre van szükség amikor a csavarnak nincs meg a helye (bele kell eröltetni a fába?)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!