Milyen blankoló fogót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Vezetékek csupaszításához keresek valamilyen elfogadható minőségű fogót hobbi célokra. Mind villanyszerelési feladatokra, mind pedig vékony, pl. riasztóvezetékekhez, stb.
Éppen ezt néztem ki, várnám a véleményeket, tapasztalatokat.
2021. jún. 27. 06:54
1/7 anonim válasza:
Ha profit akarsz akkor weidmüller stripax,vagy pl a wiha vagy phoenix márkát ajánlom. Persze ezek mind 20eft felett vannak.
Barkácsoláshoz persze az olcsóbbak megteszik melyek 3-4eft -ba kerülnek.
2/7 anonim válasza:
Á, hobbi célra ne vegyél ilyet. Bár ha megteheted nyugodtan, mert jó. A melóhelyemen dolgozó villanyszerelők kezében sose láttam blankoló fogót. Vegyél egy ilyet és szevasz, nekem is ilyen van.
3/7 anonim válasza:
A stripax nekem is bejött, de hobbi szinten egy éles kés vagy jó csípőfogó épp olyan jó (kicsit gyakorolni kell).
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Bár nem írtam le a kérdés magyarázatában, de mindenképpen egy kézzel használhatót szeretnék venni.
2021. jún. 28. 00:19
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként.
Utolsó, Neked külön köszönet a videókkal illusztrált bemutatókért! :-)
2021. jún. 28. 00:21
7/7 anonim válasza:
Yokarinak van blankoloja 5-6 eft-ert. De legjobb a KT-8-as kabelvago. 9-10 eft, de ha nem csorbitod ki kiszolgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!