Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen blankoló fogót érdemes...

Milyen blankoló fogót érdemes venni?

Figyelt kérdés

Vezetékek csupaszításához keresek valamilyen elfogadható minőségű fogót hobbi célokra. Mind villanyszerelési feladatokra, mind pedig vékony, pl. riasztóvezetékekhez, stb.

Éppen ezt néztem ki, várnám a véleményeket, tapasztalatokat.

[link]

2021. jún. 27. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha profit akarsz akkor weidmüller stripax,vagy pl a wiha vagy phoenix márkát ajánlom. Persze ezek mind 20eft felett vannak.

Barkácsoláshoz persze az olcsóbbak megteszik melyek 3-4eft -ba kerülnek.

2021. jún. 27. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Á, hobbi célra ne vegyél ilyet. Bár ha megteheted nyugodtan, mert jó. A melóhelyemen dolgozó villanyszerelők kezében sose láttam blankoló fogót. Vegyél egy ilyet és szevasz, nekem is ilyen van.

[link]

2021. jún. 27. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A stripax nekem is bejött, de hobbi szinten egy éles kés vagy jó csípőfogó épp olyan jó (kicsit gyakorolni kell).
2021. jún. 27. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kèt blankolót/kábelcsupaszítót ajánlok!Nekem mind a kettő megvan ès töjèletesen működnek!Szemèlyesen ajánlom mindketőt!

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

2021. jún. 27. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Bár nem írtam le a kérdés magyarázatában, de mindenképpen egy kézzel használhatót szeretnék venni.
2021. jún. 28. 00:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat egyébként.

Utolsó, Neked külön köszönet a videókkal illusztrált bemutatókért! :-)

2021. jún. 28. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Yokarinak van blankoloja 5-6 eft-ert. De legjobb a KT-8-as kabelvago. 9-10 eft, de ha nem csorbitod ki kiszolgal.
2021. jún. 28. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!