USB csatlakozó tisztítása WD-40-el?
A WD-40 amennyire én tudom egy kenőanyag is, tehát utána szerintem zsíros, olajos fog maradni.
Én inkább kontaktsprével próbálkoznék. Előtte esetleg ha be tudsz oda nyúlni, mechanikusan lekaparnám a rozsda nagy részét. Mondjuk polírpapírral, vagy nagyon finom csiszolópapírral.
USB csatlakozóknál többnyire rezet használnak, tehát az sima oxidálódás. Erre a WD40 teljesen alkalmatlan, mert az kenőanyag elsősorban.
Javasolnám egy fogkefe befogását erre a célra, tökéletesen megteszi. :)
A wd40-től biztos nem lesz zárlat.Napi rendszerességgel fújom a PC foglalataiba.Persze előtte érdemes áramtalanítani az eszközt. De volt már hogy én elfelejtettem, mégsem lett zárlatos.
Ha nem értessz valamihez ne szólj bele szerintem.Nem leszóllak, csak tényleg félrevezető, ha hülyeséget írsz.
Már bocs, de napi rendszerességgel fújkálod a géped WD40-el és azt írod, hogy ha nem értesz valamihez..? Látsz a WD40 dobozán PC ikont, leírásában ott van, hogy gépekhez? Vagy lehet kapni számtech boltban? Egyáltalán miért kell egy számítógépet azzal fújkálni? Nyikorog?
Szerintem Te ne írj neki hülyeséget, mert elbacca az egészet és leshet. WD40 ráadásul ragad is, csak koszosabb lesz tőle az USB portja. Istenem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!