Hogyan lehetne a fa ágykeretet megerősíteni?
Figyelt kérdés
Adott egy jysk-es natúr fenyő ágykeret 140x200as. Elég régóta meg van (5éve) most kezdett el recsegni-ropogni. Arra gondoltam keresztbe a lábainál ha megtoldanám valamilyen tömörebb fával akkor talán egy kis ,,tartást,, tudnék neki adni. Esetleg valamilyen más ötlet? Neten nem találtam ezzel kapcsolatosan ötleteket illetve nem is tudom hogy keressem. Jelenleg nem tervezek ÚJ ÁGYRA kiadni.. (ha vennék is akkor valamilyen kárpitosat az meg nem pár ezer forint- így jelenleg csak felújítanám a mostani ágyam!)2021. máj. 31. 23:38
1/7 anonim válasza:
"A fenyő ágyak esetében szükséges lehet időközönként újra meghúzni az elemeket összetartó csavarokat, hiszen a fa száradásának következtében a térfogata is változik egy minimális mértékben."
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Így van sarokvas az egyetlen reális áron kivitelezhető megoldás
4/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja, a csavarokat is érdemes meghúzni, nem csak kötelességből írják bele. Nekünk is van egy Jysk-es komódunk, ami kb 2 év után megereszkedett itt-ott, meghúztam a csavarokat és is jó is lett.
5/7 anonim válasza:
Pontosan ismerni kellene az ágy felépítését a javítási lehetőségek felméréséhez, mivel a kérdés leírásából arra lehet következtetni, hogy nemcsak a keret elemei mozognak, hanem a lábak is. Így esetleg a keret aljára a keret két végénél fel lehetne erősíteni egy-egy 2 arasz szélességű rétegelt lemez lapot, ami az oldal- és végdeszkákat egyetlen elem segítségével összefogja.
6/7 A kérdező kommentje:
Azok meg voltak meghúztam minden csavart eddig azért se volt baj csak most hiába húztam rajta nem segít már. Azért gondoltam hogy akkor megerősítem. Köszönöm a válaszokat mindegyik hasznos volt!!
2021. jún. 1. 20:48
7/7 anonim válasza:
De sarokvasból ne a 2centis fajtát válaszd! Legyen úgy kb 10 centi ha elfér ha nem akkor a lehető legnagyobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!