Gázkonvektor festése, milyen festékkel lehet?
Figyelt kérdés
az érdekelne miylen fajta festékkel tudnám lefesteni a konketort ami maradandóan maradna rajta ha van egyáltalán iylen nagyon elüt a szobától a szine ezért kéne valami meg hogy miylen színekbe van2010. aug. 23. 20:10
1/6 anonim válasza:
radiátor zománc
ez a gyüjtőneve az ilyen festékeknek. menj fetékboltba és így keressed. van mindenféle színben.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is konvektorunk van, mi ezzel csináltuk:
MAESTRO gázkonvektor festék - ez a hivatalos neve, 1 spray 2 m2-re elegendő és 1230 Forint volt. Szép egyenletesen felfújni és tökéletes. Mi két éve festettük át, azóta kutya-baja. Csak most kellene megcsinálni, hogy legyen néhány hete a fűtésszezonig megszáradni, és akkor nem fog megrepedezni (flakon szerint 7 nap szükséges, de azért biztos, ami biztos).
A miénk színe egész halvány sárga FÉG konvektor. Nem tudom, milyen színekben van még. Sok sikert, kérem a pontot :)))
3/6 anonim válasza:
UI: mármint hogy Neked most kellene megcsinálni .. mert a miénk tökéletes.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor neki is álok festeni:)
2010. aug. 24. 20:14
5/6 kovácszsolti válasza:
Nekem azt tanácsolták hogy házilag ne kísérletezzek, ezért más megoldás után néztem.Budafokon kaptam egy címet ahol szinterezés után beégetik a kemencében.El is vittem , a gyerekszobait kékre, a másikat krémre (bézs) festették.
6/6 Gábor1010 válasza:
Üdv mindenkinek! A Budafoki címre lennék kíváncsi ahol megcsinálták a zománcozást, nekem konvektor külső takaró részt kéne felújítani. Választ előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!