Adnak-e fél méteres zártszelvényt vas udvarban? Mindössze 15 centis Db. 80*80as zártszelvényre lenne szükségem.
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 19:29
2/8 mindentudó99 válasza:
Jobb helyeken darabolják. Így mindíg lehet kissebb darab.
3/8 anonim válasza:
Van, amelyik igen, van, amelyik a teljes szàlat felszámolja. Többség ezt teszi, jogosan.
Gondolom, férfi vagy, ha a 15 centit fél méternek hívod...
4/8 A kérdező kommentje:
15centisre van szükségem, de örülök ha fél métereset adnak...
2021. máj. 12. 19:55
5/8 anonim válasza:
Inkább keress egy lakatosműhelyt a közeledben. A legtöbb vastelepen fél szálnál (3 m) nem adnak kisebbet.
6/8 anonim válasza:
Nekem Budán a San Lorenzo vastelepen mindig levágtak és adtak mindenből kis darabot is.
7/8 anonim válasza:
beballagsz a vastelepre, és megnézed van e reszli..mindig akad egy kisbdarab valahol. Amúgy súlyra adják(így van kiszámolva a szál ára)a vevőnek már méterben számolják(a vas súlyát)
Ahogy előttem írták, egy lakatosműhelyben érdeklődj.(ha negatív a vastelepi személyzet)
8/8 anonim válasza:
Változó ahol én vettem ott méterenként adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!