Ennyire még nem szívtam víztisztítóval mit lehet tenni?
Minden szűrőházat nemtudtam venni kivéve az átlátszót,meg sem lehet mozdítani,lehet ilyenkor valamit csinálni? Már egy műanyag fogó eltört.
Ro-102 egyébként a típus
Tedd bele meleg vízbe hagyd átmelegedni aztán próbáld meg szétcsavarni.
A hőtágulástól remélhetőleg szétcsavarható lesz.
Sajnos nem jött össze a dolog,mondhatni kuka az egész közben elgondolkodtam új víztisztító de aztán nézegettem boltokat és úgy látom nem minden ugyan ilyen víztisztítónak van összeöntve a fedél rész amibe be kell tekerni a tartályokat csak ennek az RO 102-A-nek.
Szóval lehet építek egy szűrőház részt mert a legtöbb vagy csővel van gyárilag összekötve vagy ilyen cső közökkel.
Szóval 3 ilyen szűrőházat kéne vennem ezeket összekötnöm a csővel ami a másik linken van és ez csak 12EFt kb és máris működik újra a rendszerem.
2/
Mindent megpróbáltunk de úgy sem jött össze.
Én épp nemrég raktam be szűrőket a házi vízmű után(fúrt kutunk van).
Az Aktív áruházban vettem nagyon jó áron(duplát),végignéztem pár helye(szivattyúcentrum,barkácsboltok,Szatmári,stb,de az egyik legolcsóbb volt.És a betétek is.
Guglizd ki a vebjüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!