Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Előbb utóbb minden redőny...

Előbb utóbb minden redőny elromlik?

Figyelt kérdés

#Redőny élet tartam
2021. ápr. 30. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Semmi sem tart örökké, egyszer minden elromlik!
2021. ápr. 30. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. ápr. 30. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy, a redőny egy örökélet.
2021. ápr. 30. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha nem használom akkor talán :)
2021. ápr. 30. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Filozofiai mélységü kérdés!!! (GYK stilusban:-)
2021. ápr. 30. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Látok némi igazságot az írásodban xD

LOL

2021. ápr. 30. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A rozetta ezert jo.

A redonybol a regit lehet szerelni,ha ismered. (En tudom,hogy kell)

Az ujakat meg nem altalaban.

2021. ápr. 30. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értesz az előbb utóbb alatt. Szerintem egyébként a modern redőnyök (nyilván a jó minőségűek) kibirják a ház "élettartamát". Szóval a "csereperiódust" megérik a redőnyök. Ez alatt azt értem, hogy pl az ablakokat sem azért cserélik sokszor mert tönkrement, csak egyszerűen a régi fa ablakok már nem megfelelőek, akkor sem ha hibátlan állapotban vannak. Ugyanígy a régi szocreál kisméretű csempét sem azért cserélik legtöbbször mert tönkrement, csak mert nem felel meg a mai elvárásoknak. A redőnnyel ugyanez a helyzet, egy nagyfelújítás során úgyis ki lesz cserélve előbb-utóbb, ha nem romlott el akkor is.
2021. máj. 1. 02:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelent a régi! Nálam a mikro tokos műanyag redőnyök 15-16 éve működnek. (kettőnél vezetőgörgőt cseréltem,automatákat megfújtam WD40-el ha kellett, ésa "lábastipli"-ből cseréltem már vagy tizet, mert azt a hőtágulás elszakítja. Eszemben sincs hogy kicseréljem. Családban van kb. 30-éves redőny, ami a naptól lemattult, néha felakad, mert túl nagy a táblaszélesség a féloldalas tengely-hajtáshoz, "gurtnihoz" de még azok is megvannak. Ha átlamelláztatom, lehet, hogy oda vésetem az áramot egy-egy motorhoz. De a tok, az orsó és a lábak hibátlanok. A vicc az, hogy még a gurtnik is csak koszosak!
2021. máj. 4. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!