Hegesztő inverterből nikecellvágó?
Lehetséges, de ágyúval verébre...
Nikecell vágóhoz bőven elég a pár ezer forintos 50-100W 12V tápegység.
Igen. Negyedóra alatt kész van.
Fogj egy darab cseréplécet. Meg egy kb. fél méteres laposvasat(pl.3*25-st) vágd el félbe,1/3 résznél hajtsd meg derékszögben,a rövidebb felén fúrj 2 lyukat,és csavarozd fel a cserépléc élére//végeire. A osszabb végeire is kell egy~egy lyuk. Szerezz egy darab 1mm-s drótot,meg egy közepesen erős rugót.Ezeket kösd be a
meghajtott laposvasakba.
Bejelölöd a vágás helyét a ninecellen,rárakod pontosan a drótot,Leveszed a hegesztőt 30 A-ig,munka a drót egyik végére,test a másik végére,bekapcsolod a gépet,és 3~5 mp alatt átvágja//átesik a keret a nikecellen.
Kb. alig tar tovább megcsinálni,mint amennyi idő alatt ezt leírtam.(lassan írok)
Köszi 2-es, tudom, hogy kevesebb is elég lenne, de hegesztőm már van, azért kérdeztem.
A gépnek nem lehet (kis Amperre állítva) ettől baja? Mert annyit nyilván nem érne.
Én egy öreg hagyományos Einhellel szinte egész nap dolgoztam már.
A szomszédnak egy nagyon primitív,legolcsóbb tecsó~gazdaságos invertere van(szerintem alig jó valamire)Ők 5 centissel rakták körbe a melléképületet,azt kibírta.
Ha ketten is csináljátok,nem folyamatosan vágtok,hanem pl.3 percenként van bekapcsolva 3~5 mp-re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!