Hol találok szerelőket Budapesten, akik az IKEÁS konyhabútoromat összeszerelnék, kedvezőbb áron mint az IKEÁS csapat?
Kedves Kérdező!
Nem tudom mekkora, hány részes, kell-e pultot, gépeket beépíteni, lámpát beszerelni, lábazatot stb. Ha nem túl sürgős, akkor néhány nap múlva tudnék segíteni, jelenleg le vagyok robbanva egy torokfájás miatt. Ha mást nem talál, akkor jelentkezzen a részletekkel: tipus, a feladat nagysága, hol lenne stb. A saját IKEA konyhánkat én állítottam össze, elég szép lett, küldhetek képet. Egyébként statikus mérnök vagyok, csak szeretek ilyesmivel foglalkozni és ilyenkor év végén több időm is van rá, üdvözlettel István 06209764581
hmmm.
Szóval az Ikeában azért olcsóbb a konyha, mint egy asztalosnál, mert nincsen benne munkadíj. Ha az összeszerelést is kéred, akkor már vehetnél egyedi bútort, a gyártótól is. És akkor olyan konyhád lenne, amilyen kell hogy legyen.
Mindenesetre ne nagy cégeket keressél, mert nem foglalkoznak vele, inkább kis garázsasztalosokat hívogassál, vagy állj neki saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!