Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kreatívok, babakonyhát akarunk...

Kreatívok, babakonyhát akarunk a gyereknek csinlni fából, tűzhelylapnk mit használjunk és mosogatónak meg csapnak?

Figyelt kérdés
sütőajtóra plexit gondoltunk üveg helyett
2010. aug. 19. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most visszagondoltam, én hogy csináltam kiskoromban (olyan 5 évesen).

Találtam egy hosszú, kb két méteres csövet valahol az udvaron, amin volt egy régi csap. Kerítettem a tetejére egy tölcsért, az alját meg bedugaszoltam parafadugóval. Felállítottam a farakás mellett, és működő csap lett belőle, egyetlen szépséghibája, hogy felül valakinek önteni kellett a vizet a tölcsérbe, hogy lenn follyon. És baromi boldogok voltunk vele. A szüleim meg odáig voltak meg vissza, hogy milyen jól megcsináltuk. Nekik eszükbe sem jutott volna ez.

Az itt válaszolókon is azt látom, sőt az én korábbi válaszomon is, hogy felnőtt fejjel gondolkozunk. Talán jobban járnál, ha a gyereked bevonnád a dologba, tutira megdöbbentő ötleteket adna. Amik ráadásul hasznosabbak is.

Nekem is volt babakonyhám, boltban vásárolt, csillivilli, de alig használtam. A magam építette valóban működő csapot viszont sokkal tovább. Mert ha nem csap kellett, átavanzsált zuhannyá vagy fogassá például. Inkább ilyesmiben gondolkodj szerintem, ezek a dolgok fejlesztik a gyerek kreativitását is.

2010. aug. 19. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Legyen boszorkánykonyha is! Kis gyógynövények, füvek zsákocskákban, és gyűjtsetek apró üvegcséket, folyadékoknak, meg macskakörmöt, birkapatát, száraz denevért, de azokat csak 8 éves kor felé...Viszont az üvegcsék jöhetnek 3 évesen már.
2010. aug. 19. 15:04
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönm a válszokat,tényleg nayon ötletesek.
2010. aug. 19. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!