Raklap fával sütögetés?
Van most lehetőségem raklapot hazahozni melóból és arra gondoltam, hogy bográcsozáshoz vagy sütögetéshez felhasználnám.
Mennyire éri meg ezzel alágyújtani, tüzet rakni mondjuk rendes fához képest amit a boltban kapni? Illetve nincsenek a raklapok kezelve valamivel, ami mérgező? (Ahogy elnéztem simán rohad ha vizet kap).
Az eldobható, vagyis egyszerhasználatos raklapok semmilyen kezelést nem kapnak. A speciális "visszaváltható" raklapok között van olyan ami kap impregnálást, de azokat általában nem lehet csak úgy hazahozni.
Bográcsozáshoz nyugodtan lehet használni.
Én biztos azt csinálnám,hogy elhoznék annyi raklapot,amennyit csak lehet...
Majd fel tenném a Vaterára,Jófogásra,stb,és elcserélném tűzifára értékegyeztetéssel. Van aki keresi a raklapokat,-bútornak.
Ugyan is,ha nincs is kezelve,akkor is csak puhafa az. A másik meg,hogy ha nem hazai egyutas,hanem valami távolkeleti,azzal meg pláne nem főznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!