Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ezt a sérülést hogyan lehetne...

Ezt a sérülést hogyan lehetne eltávolítani a hangszóróról?

Figyelt kérdés

pontosabban 2 kicsi sérülés van rajta.

[link]

Van valami ötletetek?

2021. márc. 16. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Valami elasztikus ragasztóval. Pl. -nem tudom, hogy kapható-e még-: technokolrapid.
2021. márc. 16. 15:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Már próbáltak valamilyen ragasztóval, de nem vált be, csak "befoltozta", de ugyanúgy látszik a lyuk, és a séeülés.

2021. márc. 16. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Elég csak "befoltozni" lényeg, hogy ne szakadjon tovább.
2021. márc. 16. 16:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem elég is lenne, csak amikor zenét hallgatok rajta, akkor torzít, vagy zúg. Pedig eddig nem csinálta, hiába veszem le a bass, a trebble-t, és a 3d-t -10-re ugyanúgy torzít.
2021. márc. 16. 16:59
 5/14 anonim ***** válasza:

A torzitást még megérteném egy enyhén sérült membrántól, de a zúgás biztos, hogy nem attól van. Inkább a zúgás okozhatja a torzítást. Valami más baj is lehet.

Ez -ha jól látom- egy mélysugárzó, csak a mély hangoknál okozhatna problémát, de ilyen kis sérülés talán még azt sem.

2021. márc. 16. 19:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Inkább mély-közép sugárzó, amúgy ilyen maga a hangfal: [link]

Erősítő:

[link]

És van mellé egy keverő is:

[link]

De a hangfalakban cseréltem a hangszórókat, mert az egyik elromlott, és a másikban is cseréltem, hogy ugyanolyan legyen mindkettőben.

2021. márc. 16. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Póbáld megcserélni a két hagfalat. Akkor is ugyanaz zúg?

Illetve mi van, ha kihagyod a keverőt?

Esetleg fejhallgatón mit hallasz?

2021. márc. 16. 19:45
 8/14 anonim ***** válasza:
tegyél rá valami ragasztószalag vagy szigetelőszalag foltot
2021. márc. 16. 19:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, akkor is ugyanaz zúg, próbáltam keverő nélkül, másik erősítővel, fejhallgatóval nem hallatszik a zúgás. Illetve kipróbáltam egy másik hangfallal az erősítőt, és a keverőt, azok sem zúgnak.

Olyan mintha hallatszódna felhangosítva a táp hangja, vagy folyamatosan menne alatta valami 20-25hz-es hang.

2021. márc. 16. 20:18
 10/14 A kérdező kommentje:

Az nem jó sajnos, mert leesik róla, valamiért nem tapad meg rajta.

2021. márc. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!