Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Barkácsolási ötletek?

Barkácsolási ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugyebár az elmúlt 1 hétben 0-24ben itthon voltam, nem tudtam sehova se menni. Ezért az időmet nagyon sok mindennel töltöttem (olvasás, sorozat nézés, sütés, főzés, tanulás, edzés/sport, új sminkeket próbáltam ki.) Már minden nap csináltam és nagyon monoton volt nekem ez az egész. És barkácsoláshoz valami ötleteket szeretnék kérni tőletek! Nagyon meg köszönném a segítségeteket. De nyilván a napi teendőimet is folytatnám mellé. Köszönöm! :)

2021. márc. 14. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Kicsit pontosítani kellene mit is szeretnél. A sminkből ítélve nő van, de a barkácsolás az inkább olyan dolog amivel a férgiak bekoszítják a kezüket, főleg barkácsgépekkel, persze ez nem azt jelenti, hogy csak ők csinálhatják. Szóval mik a lehettőségeid? Géppark, vagy garázs, műhely ahol nyugodtan zöröghetsz, esetleg érdekell az elektronika, vagy hobbi folytán barkácsolnál? Mint pl én mikor az akváriumomhoz csináltam bútort, lámpát vagy az egész vezérlését.
2021. márc. 14. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Azért jó lenne tudni, hogy van e esetleg valami műhely féleséged felszerelve vagy csak mondjuk egy szobás panelba laksz a 10.en és a legtöbb amid van az egy beszáradt pillanatragasztó.

Nekem pl van satu, fúró, flex és heggesztő trafóm is, most az itthon található fém hulladékból szemét szobrot csinálok, igaz kicsit absztakt lett, meg vagy 20kg de ráment a tegnapi napom :) múlt héten meg kutya ház felújítás volt.

2021. márc. 14. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Javaslom a dekupázsolást.

Szinte semmi sem kell hozzá, de látványos.

[link]

2021. márc. 14. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen ez ki maradt Bocsánat! Kertes házban élek és igen van lehetőségem igazából akármire, de jóformán a páromat szeretném meg lepni valamivel amit én barkácsoltam neki össze. Segítségeteket köszönöm!!

És tippeket is el fogadok, hogy a férfiak minek örülnének jobban. (barkácsolt dologra gondolva)

2021. márc. 14. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ládika, sámli.

De mit tudni, van-e apropója valamelyiknek?

Van-e, amit nem ér el, vagy van-e, amit szeretne valamiben tartani..:)

Szóval ha valamit gyakrabban szokott emlegetni, hogy kellene neki?...

2021. márc. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!