Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan kell csavarozni fúróval?

Hogyan kell csavarozni fúróval?

Figyelt kérdés
Einhell tc-id 720W gépről van szó. Olvastam hogy nem mindegyik géppel lehet csavarozni. A barátom egy ideig nem lesz itthon. Az a kérdésem hogy mi a neve amivel a csavart belefúrja? Ugyebár beleteszi a fúróba valamilyen fúrószárt (?) és a csavar könnyedén megy bele. (tudom hogy először fúrószállal ki kell fúrni a helyét) Egyáltalán lehet ezzel a géppel csavarozni?
2021. márc. 12. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Dehogynem. Minden fordulatszabályozós fúróval lehet csavarozni, csak csavarbehajtóval nem lehet fúrni.
2021. márc. 12. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Befogatsz egy bitfej adaptert, amibe egy olyan bit megy amivel csavarozol.

Mondjuk ahogy néztem,amit írtál az egy ütvefúró, lehet rajta állítani hogy csak fúr vagy ütvefúr.

Na,ne ütvefúró üzemmódban csavarozz!

Amúgy inkább csavarhúzó, mert szerintem nem olyan kényelmes egy akkora géppel csavarozni,de talán nem lehetetlen.

2021. márc. 12. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy fúrógép nem fog leracsnizni, ha tehát a végén megszalad, akkor máris elnyírtad a csavar fejét. Maradj a sima csavarhúzónál, vagy kérj kölcsön valakitől egy csavarbehajtót.
2021. márc. 12. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2021. márc. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!