Budapesten hol lehet kisebb mennyiségben barkács célra vásárolni 7-8 mm vastagságú HAJLÍTHATÓ rétegelt falemezt ?
Hogyan tervezed meghajlítani a rétegelt lemezt?
A rétegelt lemez több réteg egymáshoz ragasztásával készül, a ragasztó és a felépítés nem engedi meg az ilyen jellegű hajlítást, formázást. A hajlított formák esetén a rétegeket eleve ilyen formába préselve ragasztják össze (ld. idompréselt rétegelt lemez).
Házilag még nem csináltam ilyet, de az ipari megoldásokból kiindulva, ha már fa, és síkból hajlítás, akkor a tömörfa gőzölése megfelelőbbnek tűnik nekem a te esetedre. Abból találhatsz leceket, az formára is jobban megfelel neked, mint a síklap.
Ezt pedig szinte minden barkácsboltban megtalálod, a hozzád legközelebb esőt keresd fel, de például én az obiban, illetve a Móricznál lévő Bakosfa Kft.-nél szoktam venni.
2-es! Létezik kifejezetten olyan, hogy hajlítható rétegelt lemez.
Nem tudom hol lehet venni darabot, a Zatikban én is el tudom képzelni, valamint azt lehet még megpróbálni, hogy ahol táblában lehet venni, ott megkérdezed, hogy kik vettek mostanában, elkéred a számukat és beszélsz velük, hátha maradt. Én csináltam már ilyet, amikor kis méretű darab lellett valami drága anyagból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!