Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Makita vagy Milwaukee sarokcsi...

Makita vagy Milwaukee sarokcsiszoló a jobb?

Figyelt kérdés
220-asba gondolkodom.
2021. febr. 6. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyformán jók. Mindkettőt ajánlom.
2021. febr. 6. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Vegyed akármelyiket, jók.
2021. febr. 6. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Makitára szavazok.
2021. febr. 6. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Melyik a jobb csabai vagy a gyulai kolbász...
2021. febr. 6. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem Milwaukee akkus gepparkom van. Viszont halozatibol nem Milwaukeet vennek, ar/ertekben nem jo. Nincs meg bennuk az a "plusz" mint az akkusban, amiert erdemes lenne megvenni. Inkabb a Makitat valasztanam.
2021. febr. 7. 07:50
 6/10 anonim ***** válasza:

A Milwaukee-t többen istenítik, hogy milyen jó, profi gépek - hát nem tudom! A minőségét passzolom, de a Makita nagyon jó, speckók alapján meg nem látok semmi olyan tudást, ami miatt a Milwaukee-k megérnék a plusz pénzt, pedig iszonyú drágák!

Én csak egy 125-öst tervezek venni, és leírás alapján az összes ismert márka közül pont egy Makita viszi a prímet, legalábbis nekem egyértelműnek tűnik!

2021. febr. 8. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
#6 Specifikacio ide vagy oda, azert szeretik az akkus Milwaukeet mert massziv es eros. A Makita teljesitmenyben a 40V-os rendszerrel tudta hozni 2020-tol azt, amit a Milwaukee mar 15 eve tud a 18V akkukkal. 18V-os rendszerben maradva, Makitabol mindig egyel nagyobbat kell venni ugyan abbol a gepbol, hogy eroben ott legyen mint a Milwaukee, vagy a Dewalt. Ha igy nezed, a Makita joval dragabb. Az akkuk teljesitmeny/meret aranya pedig egy vicc. Milwaukeenak egy komoly baja van amiert tarkonvagnam a mernokeit, az akku illesztese a furokalapacsokra es utvefurokra. Mar elkezdtek kijavitani, de volt 5-6 ev amig botranyosan bagatel hibaval gyartottak gepet.
2021. febr. 8. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. Mondjuk akkus fúró-csavarozó szettből meg pont DeWalt-ot néztem! :D
2021. febr. 9. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Dewalt is teljesen jó, nagyon bitang.

Milwaukeenál elírtam, nem az ütvefúróknál probléma az illesztés, hanem a ütvecsavarozóknál. Még egy ami a Milwaukee mellett szól, hogy a termékpalettában egyik gyártó sem tudja megközelíteni. Szó szerint minden van (kivéve kávéfőző, az a Makitának + pont), most pedig hogy bejöttek a 3,6kW-os akkus power packok, tényleg korlátlanul felhasználható (lesz, egyelőre 230V-os verzió tudtommal nincs).

Én kicsit féltem anno a Dewalttól és a Milwaukeetól, mert az összeszerelési minőségük elmarad a többitől. Ami a legjobban össze van rakva az a Metabo, csak azoknál megbízhatósági problémák szoktak lenni. De említhetjük még a Hiltit és a Feint is (Festoolt egyáltalán nem ismerem), csak azok árban más dimenzióban vannak. A Makita megbízhatóságban top, de gyenge és túl nagy-nehéz. A Milwaukee és a Dewalt úgymond arany közép út az ár, megbízhatóság és erő hármasban.

2021. febr. 10. 07:16
 10/10 anonim válasza:
Sarokcsiszolóról nem tudok véleményt írni, de nekünk 3 db Milwaukee ütvecsavarozónk van. Nagyon erősek, szinte mindent leszednek, amióta megvannak, elfelejtheted a nagy levegős ütvecsavarozót (a kétkezeset), felesleges lett. Az akksi jól bírja, gyorsan tölt. Ha ez nem lazít meg egy csavart akkor már tudod, hogy keresztszár legalább kétméteres karral és két ember fog kelleni ehhez a csavarhoz. Viszont ha lejár a garancia akkor meg vagy lőve. Szó szerint annyiért javítják amennyiért újat lehet venni. És előbb-utóbb ugye minden elromlik. Ha más nem is, de ütvecsavarozóknál biztos lehetsz benne, hogy a ház elkopik és nem érintkezik az akksival. Szóval garanciának belül szerintem legjobb, de utána nemsokára kalkulálhatsz egy újra. Én most akarok emiatt inkább Makitára váltani (pedig le akartam mindent Milwaukeera cserélni).
júl. 2. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!