Makita vagy Milwaukee sarokcsiszoló a jobb?
A Milwaukee-t többen istenítik, hogy milyen jó, profi gépek - hát nem tudom! A minőségét passzolom, de a Makita nagyon jó, speckók alapján meg nem látok semmi olyan tudást, ami miatt a Milwaukee-k megérnék a plusz pénzt, pedig iszonyú drágák!
Én csak egy 125-öst tervezek venni, és leírás alapján az összes ismert márka közül pont egy Makita viszi a prímet, legalábbis nekem egyértelműnek tűnik!
Dewalt is teljesen jó, nagyon bitang.
Milwaukeenál elírtam, nem az ütvefúróknál probléma az illesztés, hanem a ütvecsavarozóknál. Még egy ami a Milwaukee mellett szól, hogy a termékpalettában egyik gyártó sem tudja megközelíteni. Szó szerint minden van (kivéve kávéfőző, az a Makitának + pont), most pedig hogy bejöttek a 3,6kW-os akkus power packok, tényleg korlátlanul felhasználható (lesz, egyelőre 230V-os verzió tudtommal nincs).
Én kicsit féltem anno a Dewalttól és a Milwaukeetól, mert az összeszerelési minőségük elmarad a többitől. Ami a legjobban össze van rakva az a Metabo, csak azoknál megbízhatósági problémák szoktak lenni. De említhetjük még a Hiltit és a Feint is (Festoolt egyáltalán nem ismerem), csak azok árban más dimenzióban vannak. A Makita megbízhatóságban top, de gyenge és túl nagy-nehéz. A Milwaukee és a Dewalt úgymond arany közép út az ár, megbízhatóság és erő hármasban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!