Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a különbség a gres- és a...

Mi a különbség a gres- és a mázas padlólapok között?

Figyelt kérdés
Nappali,konyha és előtérbe szeretnék venni padlólapot.Melyik lenne a legmegfelelőbb?Van valakinek tapasztalata?
2010. aug. 15. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
A gres lap fagyálló és kopásálló is egyben.A mázas padlólapok általában nem fagyállóak,illetve ha mégis akkor külön feltüntetik rajta.Ha neked beltérre kell nem muszáj a gres lap mivel nem kell fagyállónak lennie,de a kopásállósága miatt érdemes azt venni.
2010. aug. 15. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak GRES-t vegyél!!! Egyrészt mázas padlólap már attól is elpattanhat, ha csúnyán nézel rá, de a gres lap legfontosabb tulajdonsága tényleg a kopásállóság. Először én sem értettem miért olyan fontos, de a burkoló magyarul magyarázott. :))

Tehát, ha mindig ugyanoda lépsz egy gres és egy mázas lapon, akkor egy idő után a mázas lapról eltűnik minden. A szín, a minta, minden. Míg a gres lapnak a teljes vastagsága ugyanolyan, ha kopik is, soha nem fog látszani.

2010. aug. 15. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
a greslap 5ös legnagyobb kopásálló,a többi nem igazán....konyhába,előszobába érdemes 5ös grest tenni,mellékhelyiségekbe lehet mázasokat,vagy 3-4es kopásút:)nappaliba is grest tennék
2010. aug. 15. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még egy gondolat.Másodosztályú gres is jó vagy csak első osztályú?
2010. aug. 15. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem csak a füriben van mázas lapom, a konyhában és az előszobában gres.

ha nem túl nagy az árkülönbség akkor jobb az 1. osztályú.

2010. aug. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!