Laminált padlót mivel lehet szépen elvágni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 07:42
1/12 anonim válasza:
Dekopír, szalag-, körfűrész.
Megfelelő lappal, megvezetve bármelyik jó lehet.
2/12 anonim válasza:
Én kis asztali körfűrésszel vágtam, mert a vágott részek úgyis a szegély alá kerültek.
Ha igazán szép vágás kell akkor rezgős mutigép, vagy felsőmaró.
3/12 anonim válasza:
Ahogy 1# írja, nem kell komplikálni. Finom lappal szép a vágás.
4/12 anonim válasza:
Ha padlóburkoláshoz kell (lsd. címszavak) minek szépen vágni? pár szobát már lelamináltpadlóztam és tapasztalatom szerint a legkényelmesebb, gyorsabb, tisztább módja a vágásnak a karos lamináltpadló-vágó (nekem Wolfcraft LC600 van). Dekopírt csak az alakos kivágásokhoz, hosszvágásokhoz használok, viszont rettenetesen eszi a lapot a laminátum.
5/12 anonim válasza:
Én a merülőfűrészt szeretem vékony faanyag vágásához.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 6. 22:24
8/12 anonim válasza:
Tökéletes vágást csak a lamináltpadló vágóval kapsz, ez úgy néz ki mint egy káros lemezvágó olló. Ha sokat kell vágni csak ezt ajánlom. A dekopír porol, még akkor is ha porszívót kötöd a vágás se lesz szép, még finomlappal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!