Erősen szennyezett,ablakokat radiátorokat,beszerelés előtt denaturált szesszel akarom lemosni,a denaturált szesz a faszesz,úgy keressem?
Figyelt kérdés
Kosz,szennyeződés#szennyeződés #den,szesz
2021. jan. 3. 16:23
1/7 anonim válasza:
Az elé veszélyes szerinkább trisós melegvízzel kellene.
2/7 Fantom83 válasza:
A denaturált szesz oldószer is.
Nem írtad milyen anyagból vannak az ablakok,de én akkor is felejteném ezt az anyagot erre a célra.
Ha jól emlékszem iszonyat büdös is,10 perc után olyan fejfájásod lesz,h iszonyat.
Ha a Kovid-tól rettegsz,inkább vegyél egy flakon Domestos-t,forró vízzel hígítsd fel egy kézi permetezőben,és fújj át mindent vele.
Ha habzik,bugyborékol a kifújt anyag,az hatni is fog elhiheted.
3/7 anonim válasza:
Tisztítószer és víz. Utána áttörölheted fertőtlenítős kendővel.
4/7 anonim válasza:
Az nem faszesz, a faszeszt a fa száraz lepárlásával nyerik és igen magas a metanol tartalma, ma már nincsen kereskedelmi forgalomban. Egyébként sem ajánlatos denaturált szeszt ilyenre használni, mert az olajfestéknek oldószere az etil-alkohol és esetleg meglazul a festékréteg. Trisós lemosással is óvatosan kell bánni, mert a lúgos közeg felpuhítja a festékréteget, ami aztán újrafestést tesz szükségessé. Inkább válassz Ultra port vagy Biopon mosóport.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,kicseréltük az ablakokat újakra a régi ablakokat a garázsba akartuk,marad a lemosás átfestés,majd tavasszal.Fiam kapott a munkahelyén fertőtlenítót,lemostam vele a butorokat radiátorokat csapokat egy régi daktáblát.Ragyognak,azért gondoltam erre.
2021. jan. 3. 18:18
6/7 A kérdező kommentje:
Sakktáblát akartam írni,bocsánat
2021. jan. 3. 18:21
7/7 anonim válasza:
Festékboltokban úgy lehet kapni,hogy denaturált szesz.
Én permetezek vele(+káliszappan)- ha sok a levéltetű az akác hajtásokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!