Ereszt a puhafalú medencénk felső, felfújható kerete. Milyen módszerrel tudnék rájönni, hogy hol van kilyukadva?
Figyelt kérdés
Víz alá nem tudom nyomni, szabad szemmel nem látható, szappanos vízzel bekenni meg izé, mert a medence vize is szappanos lenne. Mit tudnék tenni?2010. aug. 13. 10:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem várd meg, míg puhára leereszt, és szakaszonként nyomd le a víz alá.
De ha a szelepnél ereszt és csak nagyon kicsit (sokára ereszt le, napok alatt), akkor nem nagyon lehet így megnézni, mivel egyszerre nem szökik ki annyi levegő, hogy bugyborékoljon.
2/6 anonim válasza:
Már nem egy ilyen kérdés volt itt. Az egyiknél a válaszban ott van egy spray, ami kimondottan ilyen lyukak megtalálására van. Nem is kerül sokba.
3/6 anonim válasza:
jó mosószeres vagy szappanos víz meg egy ecset.
Kenegeted, kenegeted, ahol bugyborékol, habzik ott a lyuk.
BINGÓ!!!
4/6 anonim válasza:
de egy állat vagyok, most olvastam végig a kérdést... szappanos nem jó...
Bocsi...
5/6 anonim válasza:
A bingós állat vagyok.
Gondolkodtam...
Tegyél rá vizes folpakkot, az alatt is látszik, ha ereszt. Lehet, hogy macerás mire körbeész, de meglesz.
6/6 anonim válasza:
Vízzel feltölteném, kevernék bele egy adag fekete ételfestéket, és figyelnék, hol szineződik el a felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!