Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy szedjek ki egy ilyen...

Hogy szedjek ki egy ilyen csavart?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag kis méretű csavarról van szó, egy autóban nagyon rosszul hozzáférhető helyen.

A csavar belső imbuszos, de valaki már annyit móklászolta hogy gyakorlatilag kör alakúra kopott a belseje. Milyen trükkel lehetne kiszedni?

2020. dec. 22. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én látok: a kérdezőnek válaszolt... Ahogyan a 3as válasz se a 2esnek szólt, se nem az 1esnek...
2020. dec. 22. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó ötleteket kaptál. Viszont egy képet, vagy valami megjegyzést még írhatnál hozzá, mekkora az a pici csavar (nem mindegy hogy egy 2-es vagy 5-ös imbusz való bele), mit funkcionál, milyen anyagban van a furat amiben a csavar van, fel lehet-e fúrni és újra menetelni, lehet-e melegíteni, lehet-e ütni egyáltalán, stb. Konkrét esetre kapsz konkrét segítséget, vannak itt páran akik már láttak ezt-azt, lehet pontosan ugyan ezt végig játszotta már valaki.
2020. dec. 23. 14:47
 13/14 A kérdező kommentje:

BMW e46 holtpont jeladó apró kis csavarja. Aki látott már ilyet tudja hogy az önindítót is ki kell hozzá szerelni, tulajdonképpen az alatt van.

Eredetileg 4es imbusz volt bele való.

Ütni nem nagyon tudom, ahogy melegíteni se nagyon, igazából nem is az a baj hogy nehezen jönne ki hanem az hogy tönkre van menve a feje.

[link]

Itt egy videó, ugyanez a szenzor van terítéken!

Valóban kaptam sok jó választ, mindenkinek köszönöm a tippeket!

Nekem a ragasztós tetszik eddig a legjobban, az ünnepek után ki is próbálom, ha az nem válik be akkor mazsolázok tovább a tippekből!

2020. dec. 23. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez annyira nincs veszes helyen. En korbe ragasztanam ketoldalu ragaszto szalaggal, hogy a kornyezetebol csak a csavar fej latszodjon. Majd multigeppel vagnek egy hornyot az imbusz fejben, es egy csavarkulccsal hajthato, massziv egyenes csavarhuzoval allnek neki. Vagy evy negyszog hajtasu lapos csavarhuzo bittel. A ragasztoszalag azert kell hogy ne hulljon szet a forgacs mikozben hornyot vagsz.
2020. dec. 23. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!