11/16 A kérdező kommentje:
Ki lehet szedni a lapot. Azt lenne jó tudni, hogy a szabálytalan alakú, pl konyhasziget, lekerekített konyhasziget, 45 fokos fordulás, bármilyen szabálytalan alakú körben fóliázott bútorlapot full igényes konyhákban hogy élfóliáznak, mert sok ilyen képet látni ahol konyhasziget van. Ha azt meg lehet oldani, akkor elvileg lehet profin élfóliázni. Csak azt nem tudom azokat hogyan csinálják.
2021. jan. 31. 15:54
12/16 A kérdező kommentje:
Munkalapot akartam írni véletlenül bútorlapot írtam.
2021. jan. 31. 15:55
13/16 anonim válasza:
"full igényes konyhákban"
Bocs, de "full igényes konyhákat" nem csúfítanak el pozdorja bútorlappal.
Vagy keményfa, de inkább gránit vagy márvány amiből a pult készül.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem ENNYIRE full igényes érdekel engem, középkategóriás. Gránit nem érdekel, bocs. A pozdorja újrahasznosított, környezetbarát, lényegében papír alapú bevonattal, nekem ez szimpatikus. Vagy ezekből már nem készülnek konyhaszigetek? Én egyre több ilyet látok facebookon.
2021. febr. 1. 13:37
15/16 anonim válasza:
"A pozdorja...környezetbarát"
Óriási tévedésben vagy!
Még eltüzelni is tilos mert megbüntetnek.
16/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet eltüzelni, mert ragasztó van benne, de úgy tudom többször újra lehet hasznosítani. Régebben nem volt benne újrafelhasznált anyag de már ugyanezeket bedarálják más fahulladékkal együtt és újra összepréselik. Vagy ez annyira energiaigényes hogy összességében nem jó? Nem tudom de annyi fa, gránit a világon nincs amennyi konyhát mostanában csinálnak 10-20 évente újítják fel őket folyamatosan.
2021. febr. 2. 13:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!